Contact

Brabantse Carnavalsfederatie 
p/a Boekelsedijk 7
5411NW Zeeland
06-24253690
Kvk 17240382

Members Wanted

Te gast bij Jumbo

Thursday 21 June 2018

Een beeld van de rondleiding door het distributiecentrum. Genietend van Rob Scheepers Rob Scheepers als vakkenvuller bij Jumbo. Genietend van de gastvrijheid. Frits van Eerd is reeds vele malen onderscheiden, deze van de BCF had hij nog niet!

Hij toonde zich niet alleen een uitmuntend gastheer, maar liet ook blijken een trotse Brabander te zijn, met een groot hart voor carnaval. Iedereen die bij hem in Veghel werkt, is met carnaval uitgenodigd om in een lokaal café met hem het feest te vieren. Van Eerd houdt van de gezelligheid, het bakje koffie en het 'achterom komen', dat zo bij Brabant hoort. Tijdens carnaval speelt hij in Feestorkest Factor 12, waarmee de CEO ook op het podium heeft gestaan van De Toppers.
Dat Brabantse gevoel straalde Frits van Eerd helemaal uit tijdens ons bezoek, waar we een kijkje kregen achter de schermen van het grote concern. De filosofie van Jumbo is ons duidelijk gemaakt, het werken in het indrukwekkende distributiecentrum, de even imponerende foodmarket hebben we gezien en daar kregen onze leden ook een maaltijd aangeboden. Tussendoor was er voor de leden genoeg gelegenheid om elkaar in een informele sfeer te spreken en bracht Rob Scheepers het nodige amusement met het verhaal van een vakkenvuller van Jumbo.

See All Nieuws